Міністерство інфраструктури України


Міністр інфраструктури Владислав Криклій провів зустріч з представниками компанії Deloitte

20 Січня 2020, 13:55

Сьогодні, 20 січня 2020 року, Міністр інфраструктури України Владислав Криклій провів зустріч з представниками компанії Deloitte. Участь у зустрічі взяли: глобальний лідер Deloitte в інфраструктурних та капітальних проєктах Майкл Флінн, директор з розвитку Deloitte в Україні Грегорі Фішман.

Deloitte Touche Tohmatsu Limited є однією з провідних і найбільших у світі компаній, що надає аудиторські та консалтингові послуги у сфері стратегічного управління, операційної діяльності, супроводі реалізації проєктів. Офіси компанії діють у 150 країнах світу, зокрема, й в Україні.

Учасники зустрічі обговорили питання розвитку партнерства та залучення іноземних інвестицій у реалізацію інфраструктурних проєктів в Україні.

Владислав Криклій повідомив, що Міністерство інфраструктури  зацікавлене у співпраці із компанією Deloitte та залучення кращих міжнародних практик для підвищення ефективності управління, вдосконалення організаційно-правових та економічних засад ринку транспортних послуг України.

«Міністерство інфраструктури реалізує перші концесійні конкурси у портах Ольвія та Херсон та планує низку концесійних проєктів у портах Маріуполь, Бердянськ, Одеса. Окрім портів, Міністерство інфраструктури також працює над проєктами концесії доріг, регіональних аеропортів Херсон, Чернівці, Запоріжжя, залізничних вокзалів Харкова, Дніпра,  Хмельницького,  Миколаєва та Чопа. Усі конкурси та проєкти абсолютно прозорі та відкриті. Компанія Deloitte, як і її міжнародні партнери, також можуть долучитися до реалізації цих проєктів. Ми зацікавлені у залученні найкращих компаній», – наголосив Міністр інфраструктури України.





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/31510.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове