Міністерство інфраструктури України


Оголошено новий тендер на розробку проектної документації злітно-посадкової смуги аеропорту у м. Дніпро

21 Січня 2020, 16:27

Оголошено новий тендер на розробку проектної документації злітно-посадкової смуги аеропорту у м. Дніпро. 21 січня 2020 року прийнято рішення про скасування закупівлі, оголошеної 18 грудня 2019 року, та оголошення нової тендерної процедури.     

18 грудня 2019 року оголошено закупівлю на розробку проектної документації злітно-посадкової смуги аеропорту у м. Дніпро та її експертизу з очікуваною вартістю 26 513 938,07 грн. (з ПДВ). Кінцевим строком подання пропозицій було визначено 16 січня 2020 року. Початок аукціону – 17 січня 2020. Відповідно до законодавства, визначення переможця торгів планувалося протягом 5 робочих днів (до 20.01.2020). 

Під час аукціону було отримано 4 пропозиції, після вивчення яких Тендерним комітетом прийнято рішення про їх відхилення та повторне оголошення процедури закупівлі. У порівнянні з попередньою процедурою закупівлі, результати якої були підтверджені відповідним висновком Держаудитслужби, претендентами не здійснено у повному обсязі приведення тендерних пропозицій у відповідність до кваліфікаційних критеріїв, що не дозволяє у законний спосіб визначити переможця відповідних торгів.

Крім того, окремі учасники аукціону запропонували відверто демпінгові ціни за свої послуги, що, у свою чергу, викликає сумніви у їх професійності, а також якості отриманої у майбутньому проектної документації.

Враховуючи суспільне значення такого масштабного проекту та необхідність його здійснення у повній відповідності до вимог чинного законодавства, 21 січня 2020 року прийнято рішення про скасування закупівлі та оголошення нової тендерної процедури.    





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/31518.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове