Міністерство інфраструктури України


Створено перший електронний сервіс, який сплачує гроші за безпечне керування авто, – Владислав Криклій

13 Лютого 2020, 15:50

За сприяння Міністерства інфраструктури в Україні створено перший електронний сервіс, який сплачує гроші за безпечне керування авто. Про це повідомив Міністр інфраструктури України Владислав Криклій сьогодні, 13 лютого 2020 року.

«За безпечне керування авто можна отримати кешбек. За сприяння Міністерства інфраструктури в Україні створено перший електронний сервіс, який сплачує гроші за безпечне керування авто.  Стартап Штрафи UA розробив додаток, що повинен знизити кількість аварій на дорогах. Система дозволяє оцінити водіння конкретного водія і мотивувати не порушувати. За відповідальну поведінку на дорозі водій отримує нагороду – до 18% кешбека від суми страхування. Знижка формується неодноразово та постійно змінюється залежно від безпечності стилю водіння», – заявив Владислав Криклій.

За словами очільника Міністерства, сервіс «Безпечне водіння» запустився 10 січня і за місяць вже отримав понад 10 тис. користувачів. «Синергія держави, громадськості та бізнесу дають безпрецедентні для України смарт-рішення. Це саме той підхід, який потрібен для розвитку транспортної інфраструктури та вирішення застарілих проблем. Щиро вдячний засновнику  стартапу Денису Дмитрову та всій команді Штрафи UA за ініціативність, рішучість і послідовність у реалізації сміливого та дуже потрібного проєкту», – наголосив  Міністр інфраструктури.

«Перший рейтинг свого керування користувач побачить після виконання 10 поїздок. Разом з рейтингом водію буде запропоновано суму кешбеку. Стартап також розробив віджет для міст. Він дозволяє водіям, які прямують в інше місто, враховувати всі чинники та бути більш уважними в новій місцевості. Зараз додаток працює для IOS платформи, також розробники планують запуск для Android. Найближчим часом у додатку планується розширення можливостей винагороди за відповідальне водіння. Наразі команда активно працює над формуванням спільноти безпечного водіння», – підкреслив Владислав Криклій.





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/31584.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове