Для людей
з порушенням зору

    Новини    21 Лютого 2020, 18:32
Версiя для друку


Україна зацікавлена у якнайшвидшому відновленні регулярного авіасполучення між Україною і Республікою Узбекистан, - Олег Ющенко

21 Лютого 2020, 18:32
Сьогодні, 21 лютого 2020 року, у Міністерстві інфраструктури України відбулась зустріч заступника Міністра інфраструктури України Олега Ющенка з першим заступником Міністра інвестицій та зовнішньої торгівлі Республіки Узбекистан Алішером Абдуалієвим.
 
Під час зустрічі сторони обговорили перспективи співробітництва у галузі інфраструктури та можливості відновлення регулярного повітряного сполучення між двома країнами.
 
Заступник Міністра інфраструктури України Олег Ющенко відзначив, що політика України в області авіаційного транспорту спрямована на лібералізацію ринку авіаперевезень з країнами-партнерами, у тому числі з Республікою Узбекистан.
 
«Україна зацікавлена у якнайшвидшому відновленні регулярного авіасполучення між Україною і Республікою Узбекистан з частотою 7 рейсів на тиждень для кожної сторони відповідно до чинною угоди між Україною і Республікою Узбекистан про повітряне сполучення та співробітництво в галузі повітряного транспорту», – підкреслив Олег Ющенко.
 
У свою чергу, перший заступник Міністра інвестицій та зовнішньої торгівлі Республіки Узбекистан Алішер Абдуалієв відзначив важливість подальшого розвитку двосторонньої співпраці у галузі транспортної інфраструктури та висловив сподівання на якнайшвидше відновлення авіасполучення між Україною та Узбекистаном.
 


ВСІ Новини