Для людей
з порушенням зору

    Новини    27 Лютого 2020, 17:58
Версiя для друку


Дорожньо-будівельні матеріали для відновлення автошляхів мають бути доставлені вчасно, – Владислав Криклій

27 Лютого 2020, 17:58

Дорожньо-будівельні матеріали для відновлення автошляхів мають бути доставлені вчасно. Про це повідомив Міністр інфраструктури України Владислав Криклій сьогодні, 27 лютого 2020 року.

Владислав Криклій проінформував, що з метою підвищення координації логістики під час дорожньо-ремонтних робіт у 2020 році в Укравтодорі відбулася зустріч за участі керівництва Укрзалізниці, служб автомобільних доріг України, дорожньо-будівельних підприємств і компаній. Результатом зустрічі стало формування оптимальної моделі своєчасного обміну інформацією для забезпечення безперебійної доставки дорожньо-будівельних матеріалів на об’єкти програми «Велике будівництво».

«Цьогоріч маємо дати Україні рекордну кількість відремонтованих і збудованих кілометрів автошляхів – щонайменше 4000 км. Надважливою умовою виконання цієї стратегічної задачі є своєчасна доставка необхідної сировини і спецтехніки до місць проведення робіт. Тому дорожньо-будівельні матеріали для відновлення автошляхів мають бути доставлені вчасно. Мова йде про перевезення, у тому числі в пікові періоди, сотні тисяч тонн піску, гравію, бітуму, елементів інженерних споруд, тощо. Водночас для перевезення цих вантажів також важливо дотримуватися найбільш раціональних технологій і маршрутів за критерієм мінімальних витрат коштів і часу», – заявив Владислав Криклій.

Голова Державного агентства автомобільних доріг України Олександр Кубраков зазначив, що Укравтодор бере на себе координаційну роль для належного планування перевезень Укрзалізницею дорожньо-будівельних матеріалів. Обмін інформацією про обсяги сировини, яку необхідно транспортувати, календарний план ремонтів буде відбуватися на базі Укравтодору з метою централізованого планування усіх робіт.



ВСІ Новини