Для людей
з порушенням зору

    Новини    4 Березня 2020, 11:20
Версiя для друку


За дорученям міністра інфраструктури проводиться службове розслідування щодо зловживаннь під час оформлення та видачі посвідчень особи моряка

4 Березня 2020, 11:20

За дорученням Міністра інфраструктури Владислава Криклія з метою перевірки інформації, поширеної ЗМІ щодо зловживання окремими посадовими особами службовим становищем під час оформлення та видачі посвідчень особи моряка, Державною службою морського та річкового транспорту України спільно з представниками Служби безпеки України у лютому поточного року розпочато проведення службового розслідування.

Рішенням в.о. Голови Морської адміністрації в установленому порядку відсторонено окремих посадових осіб від здійснення повноважень на посаді до прийняття відповідних рішень.

В ході проведення службового розслідування, на теперішній час, було виявлено низку суттєвих недоліків, щодо оформлення, видачі та зберігання посвідчень особи моряка, яким буде надано належну правову оцінку.

За результатами службового розслідування, у разі виявлення корупційного або пов’язаного з корупцією правопорушення, акт службового розслідування буде надіслано до спеціально уповноваженого суб’єкту у сфері протидії корупції.



ВСІ Новини