Для людей
з порушенням зору

    Новини    16 Березня 2020, 14:41
Версiя для друку


Визначено маршрут із супроводом для повернення українських вантажівок зі Словенії до України

16 Березня 2020, 14:41

Спільними зусиллями різних країн визначено гуманітарний коридор з супроводом за маршрутом Словенія-Хорватія-Сербія-Румунія, в яких має змогу рухатись транспорт. Наполегливо просимо українських перевізників не відмовлятись від такої можливості. Перевізників, які готові рухатись у гуманітарному коридорі, просимо терміново направити інформацію про назву компанії та номер транспортного засобу на адресу avtodep@mtu.gov.ua

Щодо транзиту через територію Угорщини, то угорською стороною повідомлено про ухвалене сьогодні рішення щодо забезпечення в подальшому безперебійного транзиту.

Наразі розробляється і найближчим часом буде оприлюднено детальний алгоритм і вимоги щодо здійснення такого транзиту. Інформація буде надана одразу, після її отримання від Посольства України в Угорщині та Міністерства інновацій та технологій Угорщини.

Крім того, 12 транспортних засобів, які знаходилися на словенсько-угорському кордоні успішно його перетнули та прямують до України.

Додатково наголошуємо, що всі перевізники як з українською, так і з іноземною реєстрацією відповідно до рішення Уряду України безперешкодно зможуть в'їхати на територію України чи здійснити транзит через Україну.



ВСІ Новини