Міністерство інфраструктури України


Укрзалізниця розпочинає процес відбору виробника електровозів для оновлення парку електровозів, - Владислав Криклій

28 Квітня 2020, 15:39

Сьогодні Укрзалізниця розпочинає процес відбору виробника електровозів для оновлення парку електровозів. Важливо - виробниками-нерезидентами може бути досягнуто рівень локалізації не менше 25-30% виробництва нових електровозів на базі українських промислових підприємств. Це – робочі місця для українців. Про це заявив Міністр інфраструктури Владислав Криклій сьогодні, 28 квітня 2020 року.

«Укрзалізниця має оновити рухомий склад. Це завдання було визначено в Указі Президента «Про невідкладні заходи з проведення реформ та зміцнення держави». Я неодноразово наголошував на тому, що карантин вносить певні ускладнення в роботу державних компаній, але це не причина зупиняти трансформацію», - зазначив Міністр інфраструктури.

Процес відбору розпочинається з проведення попередньої кваліфікації зацікавлених виробників, з метою формування «короткого списку».

Запрошення до участі у відборі на включення до «короткого списку» з інформацією щодо відбору, детальними інструкціями для учасників та обов’язковими критеріями кваліфікації міститься за посиланням.

Виробникам, включеним до «короткого списку» будуть надіслані запити пропозицій, що міститимуть технічну та комерційну частини, а також критерії оцінки. З виробником, чия пропозиція буде визначена найбільш прийнятною, планується укладання рамкової угоди.

Для підтвердження своєї зацікавленості в участі у відборі на включення до «короткого списку» виробники мають у строк до 25 травня 2020 надіслати відповіді та документи.

Оперативна інформація - на телеграм-каналі https://t.me/vladyslavkryklii.





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/31820.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове