Міністерство інфраструктури України


Верховний Суд розблокував завершення концесійного конкурсу в порту Херсона, - Владислав Криклій

13 Травня 2020, 09:50

12 травня 2020 року Верховний Суд України прийняв постанову про скасування ухвали Шостого апеляційного адміністративного суду м. Києва, якою було заблоковано завершення концесійного конкурсу в морському порту Херсона. Про це повідомив Міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

“Рішення Верховного Суду остаточне і оскарженню не підлягає. Плануємо в найближчі терміни провести переговори з переможцем, щоб укласти концесійні договори портів Херсон та Ольвія в один день. Перемога завжди на боці тих, хто робить свою справу чесно і справедливо”, - прокоментував рішення Суду очільник Міністерства.

Він також наголосив, що Міністерство інфраструктури продовжує працювати над іншими проєктами концесій та державного приватного партнерства у всіх інфраструктурних галузях і готове, у разі необхідності, захищати та підтримувати кожного інвестора.

Нагадаємо, 3 лютого 2020 року ухвалою Шостого апеляційного суду м. Києва було призупинено дію наказу Міністерства інфраструктури № 16 від 21 січня 2020 року про затвердження результатів концесійного конкурсу та затвердження переможця концесійного конкурсу у порту Херсона. Міністерство домоглося перегляду цього рішення. Однак для остаточного знаття обмежень та можливості укладення договору з компанією-переможцем було необхідне рішення Верховного Суду України.

Оперативна інформація - на телеграм-каналі https://t.me/vladyslavkryklii.





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/31846.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове