Міністерство інфраструктури України


ДП «Моррічсервіс» відсвяткувало рік роботи сервісного центру в Ізмаїлі

27 Липня 2020, 10:01

Минулого року, в липні ДП «МОРРІЧСЕРВІС» відкрив сервісний центр з оформлення морських документів в Ізмаїлі. Річницю роботи Ізмаїльського СЦ відсвяткували культурно-соціальною подією. З цієї нагоди для мешканців та гостей міста урочисто презентували художню виставку «Яскравий Ізмаїл. Пейзажі з пленеру». В приміщенні сервісного центру розташували роботи українського художника Андрія Чеботару, на яких зображено Ізмаїльський порт та Вилкове.

Директор ДП «МОРРІЧСЕРВІС» Ірина Костюк розповіла про виставку та рік діяльності центра присутнім гостям, серед яких були начальник Ізмаїльської філії АМПУ Сергій Лапоног, директор ДП «Ізмаїльський морський торговельний порт» Андрій Єрохін, заступник міського Голови Сергій Баткілін, начальник міського відділу культури Сергій Лузанов, представники порту Ізмаїл, крюінгових компаній, освітніх закладів та ЗМІ.

Хоча минулий рік виявився складним для багатьох, ДП «МОРРІЧСЕРВІС» пройшло його з гідністю та має на сьогодні такі результати:

  • загалом, сервісними центрами в 4-х містах (Одеса, Ізмаїл, Херсон, Маріуполь) за рік роботи надано 26 800 послуг. Зокрема, Ізмаїльський СЦ надав 3650 послуг;
  • найпопулярніша послуга серед інших, це – посвідчення особи моряка (ПОМ). В Ізмаїлі цією послугою скористалися 1200 разів.

Директор ДП «Моррічсервіс» Ірина Костюк: « На нашому підприємстві розвинута корпоративна культура. Ми дотримуємося добрих традицій та проповідуємо суспільні цінності – порядність та взаємоповагу. Маємо міцну та професійну команду, теплі ділові стосунки. Вітаємо команду Ізмаїльського центру з першою датою, бажаємо побільше клієнтів. Також, приємно, коли нашу роботу помічають ззовні. Сьогодні, маю нагоду вручити співробітнику підприємства «Подяку» від Міністра інфраструктури України Владислава Криклія та привітання усім з минулим Днем працівника морського та річкового транспорту».

Заступник Голови міської ради м. Ізмаїл Сергій Львович Баткілін: «Звісно, дуже добре, що у місті є сервісний центр, який допомагає морякам – мешканцям Ізмаїлу. Ми вдячні вашому центру за якісну роботу. Місто намагається зробити все, щоб життя моряків було зручним. І що, дуже важливо, держава за допомогою таких підприємств як ваше, допомагає місту. Дякуємо вам за вашу діяльність і за те, що підтримуєте культуру у нашому місті».

Художня виставка в Ізмаїльському центрі «МОРРІЧСЕРВІС» – це друга акція Арт-проекту, мета якого – розкривати історію кожного українського міста-порту та найкращі морські традиції через мистецькі витвори майстрів різних часів. Залучити і  зацікавити нинішніх і майбутніх працівників моря та їх оточення до культурних подій в  житті країни. Дати можливість кожному, хто долучається, набутися позитивних емоцій,  відчути єдність та впевненість у завтрашньому дні. Вдячні за допомогу в організації виставки групі кампаній АКВАСЕРВІС.





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/32053.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове