Міністерство інфраструктури України


Владислав Криклій привітав колектив Держгідрографії з 20-річчям від дня заснування

20 Серпня 2020, 16:39

З нагоди 20-річчя від дня заснування державної установи “Держгідрографія”, яка відповідає за навігаційно-гідрографічне забезпечення судноплавства (НГЗ) у внутрішніх морських водах, територіальному морі та виключній економічній (морській) зоні, а також на внутрішніх водних шляхах України й підпорядковується у своїй діяльності Державній службі морського та річкового транспорту України (Морській адміністрації), сьогодні, 20 серпня, у Міністерстві інфраструктури України відбулась низка урочистих заходів.

Участь у них взяли Міністр інфраструктури України Владислав Криклій, Генеральний директор Директорату морського та річкового транспорту Ярослав Ілясевич, Голова Державної служби морського та річкового транспорту Сергій Звягінцев, в.о. начальника Держгідрографії Дмитро Падакін, а також трудовий колектив установи.

“Вже 20 років ви робите вагомий внесок у розвиток морської та річкової галузі нашої країни. Завдяки спільним зусиллям вашого колективу докладено чимало зусиль для покращення позиції України на міжнародній морській арені – ви набули національного членства у Міжнародній асоціації навігаційного забезпечення мореплавства та маякових служб, а також успішно пройшли аудит IMO в частині компетенції установи. Завдяки професіоналізму ваших працівників було розроблено та створено систему моніторингу надводної обстановки з використанням автоматизованої ідентифікаційної системи на Чорному та Азовському морях, а також систему моніторингу засобів навігаційного обладнання. Разом ми оновили не один об’єкт на морі та на річці. Радий, що ви йдете в ногу з часом і запроваджуєте нові рішення. Зичу подальших професійних успіхів та процвітання”, - наголосив Владислав Криклій та нагородив колектив установи іменними подяками Міністра інфраструктури.

Також учасники заходу ознайомилися з виставкою, організованою філією Держгідрографії – Укрморкартографією, на якій було презентовано новітні технології та картографічну продукціу установи, а також високотехнологічний безпілотний літальний апарат, який використовується для аерофотозйомки, моніторингу з повітря та інших задач дистанційного зондування.

 Оперативна інформація — на телеграм-каналі https://t.me/vladyslavkryklii.





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/32147.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове