Для людей
з порушенням зору

    Новини    29 Жовтня 2020, 14:50
Версiя для друку


Укрпошта відкрила передплату друкованої преси на 2021 рік

29 Жовтня 2020, 14:50

Укрпошта розпочала передплату газет і журналів на 2021 рік за електронними та друкованими каталогами. Це понад 3300 найпопулярніших видань: понад 1350 всеукраїнських газет і журналів, більше 1250 обласних й районних видань, майже 700 зарубіжних видань.

Оформити передплату можна до 16 грудня 2020 року на видання загальнодержавної сфери розповсюдження, на зарубіжні – до 3 грудня 2020 року. Дати завершення передплати на місцеві видання (обласні, міські, районні) визначаються відповідно до укладених договорів з редакціями цих газет та журналів. Цю інформацію можна уточнити у листонош чи у поштових відділеннях.

«Світ змінюється і вже декілька років поспіль онлайн-медіа зростають, а попит на друковану пресу, на жаль, знижується. Боротися із прогресом безглуздо, але надати комфортні умови для отримання послуг ми можемо. Тим більше, що по передплаті тільки на цей рік  Укрпошта доставить споживачам майже 240 млн. примірників друкованих медіа. Тому ми в Укрпошті концентруємося на якості та зручності для клієнта. У селах, де віддають перевагу друкованим медіа, запускаємо пересувні відділення, щоб наші клієнти швидко та надійно отримували пресу та інші послуги навіть у найвіддаленіших  куточках країни. А в містах, де люди звикли замовляти послуги через інтернет, пропонуємо користуватися онлайн-передплатою, що зручно і швидко. Обирайте улюблене видання та передплачуйте газети і журнали», - відзначив директор департаменту поштових послуг Сергій Гречко.

Оформити передплату на 2021 рік можна у всіх понад 11 000 поштових відділеннях або через листоношу.

Крім того, під час карантину зручно та безпечно оформити передплату онлайн. На сайті компанії за 3-5 хвилин можна із переліку обрати загальноукраїнське, місцеве чи зарубіжне видання та оплатити платіжною карткою вартість його передплати. Для зручності користувачів на сайті пошук видань можна здійснити за назвою та індексом, а також за їх тематикою.

Передплата друкованих видань здійснюється відповідно до затверджених Міністерством інфраструктури тарифів.

Клієнти Укрпошти ще можуть долучитися до благодійної передплати дитячих видань на адресу будь-якого будинку-інтернату України в рамках проєкту «Відкрий дитині світ читання». Обрати дитячий заклад та необхідні видання можна через окремий каталог, що розміщується у відділеннях, а також на сайті Укрпошти. Передплативши дитяче видання на адресу дитячого будинку, споживачі автоматично стають учасниками розіграшу призів акції «Я люблю передплату».



ВСІ Новини