Для людей
з порушенням зору

    Новини    11 Листопада 2020, 09:44
Версiя для друку


Владислав Криклій зустрівся з головою правління АТ “Казпошта” Канатом Алписбаєвим

11 Листопада 2020, 09:44

Міністр інфраструктури України Владислав Криклій провів робочу зустріч із головою правління АТ “Казпошта” Канатом Алписбаєвим сьогодні, 11 листопада. Зустріч відбулась у рамках офіційного візиту Міністра інфраструктури до Республіки Казахстан.

Сторони обговорили перспективи подальшого співробітництва між обома країнами у сфері поштових послуг та поштової логістики.

Владислав Криклій підкреслив, що як Україна, так і Казахстан мають великий потенціал співробітництва у цій сфері, тому українська сторона вкрай зацікавлена у подальшому розвитку двосторонньої співпраці за цим напрямом.

Очільник Міністерства розповів, що наразі Україна приділяє багато уваги розвитку логістичної мережі поштових відділень. Так, завдяки співробітництву з Європейським інвестиційним банком та Європейським банком реконструкції та розвитку українська сторона активно працює над програмою модернізації та цифровізації Укрпошти, а також реформуванням сільських відділень. У рамках цієї співпраці передбачається впровадження систем автоматичного відстеження пересування вантажів, обладнання сучасних автоматизованих сортувальних центрів і пов'язаної з ними мережі регіональних сортувальних складів.

Також з метою забезпечення постійного надання сучасних послуг доставки, роздрібної торгівлі та інших послуг сільському населенню країни, Укрпошта планує придбати і оснастити близько 1900 мобільних поштових відділень та закупити сортувальне обладнання:

- автоматична сортувальна лінія Crossbelt з пропускною спроможністю 12 тис. одиниць на годину;
- сортувальна лінія Posisorter;
- дві сортувальні лінії Oprisorter;
- напівавтоматичні роликові та гравітаційні конвеєри;
- IT-сервери та периферія.

Оперативна інформація — на телеграм-каналі https://t.me/vladyslavkryklii.



ВСІ Новини