Для людей
з порушенням зору

    Новини    17 Листопада 2020, 17:05
Версiя для друку


ДСНС отримала ще 23 рятувальних машин для ліквідації наслідків ДТП, - Владислав Криклій

17 Листопада 2020, 17:05

Сьогодні, 17 листопада, Міністерство інфраструктури спільно з Укрінфрапроектом передали Державній службі України з надзвичайних ситуацій ще 23 аварійно-рятувальних машин легкого типу вартістю 80,4 млн грн, призначених для проведення першочергових рятувальних робіт і ліквідації наслідків ДТП.

«Сьогодні в рамках Державної програми безпеки руху до 2020 року ДСНС отримала ще 23 новеньких аварійно-рятувальних машин легкого типу, створених на базі Ford Ranger. Вони мають найсучасніше обладнання відповідно до всіх європейських стандартів. У кінці жовтня ми вже передали службі 80 таких автівок, які одразу ж вирушили на наші дороги і доказали свою ефективність. На черзі до кінця року ще 36 аналогічних авто», - зазначив Міністр інфраструктури Владислав Криклій.

За підрахунками експертів, завдяки використанню цих сучасних рятувальних машин час прибуття допомоги на місце ДТП зменшиться з 35 хвилин до 12-ти. Автівки розраховані до 5-х рятувальників і призначені для проведення першочергових рятувальних робіт, ліквідації наслідків ДТП, заходів з пошуку постраждалих і надання їм домедичної допомоги, організації зв’язку та оповіщення під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, 27 жовтня за участі Міністра Владислава Криклія Державній службі з надзвичайних ситуацій було передано 80 нових аварійно-рятувальних машин легкого типу вартістю майже 280 млн грн. Передача відбулася в рамках реалізації Державної програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні на період до 2020 року.

Оперативна інформація - на телеграм-каналі https://t.me/vladyslavkryklii.

 



ВСІ Новини