Міністерство інфраструктури України


Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України

«Про внесення змін до Порядку ведення Державного суднового реєстру України і Суднової книги України»
19 Листопада 2020, 10:30

Проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку ведення Державного суднового реєстру України і Суднової книги України» (далі – проєкт акта) розроблено з метою зменшення несприятливого впливу на морське середовище та здоров’я людини, підвищення рівня екологічної безпеки та безпеки мореплавства в цілому, відповідно до вимог Міжнародної конвенції по запобіганню забрудненню з суден 1973 року, зміненої протоколом 1979 року, Регламенту Європейського Парламенту і Ради (ЄС) № 530/2012 від 13 червня 2012 року про прискорення запровадження вимог про подвійний корпус або еквівалентну конструкцію для нафтоналивних однокорпусних суден.

Прийняття проєкту акта підвищить рівень безпеки шляхом установлення вимог щодо подвійного корпусу або еквівалентної конструкції для нафтоналивних однокорпусних суден і заборони транспортування внутрішніми водними морськими шляхами України та до/із морських портів, прибережних морських терміналів України важких нафтопродуктів в однокорпусних нафтових танкерах.

Зауваження та пропозиції до наказу приймаються протягом місяця від зацікавлених юридичних та фізичних осіб у письмовому та електронному вигляді за адресами:

1) Державна регуляторна служба України: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011, тел. (044) 254-56-73, е-mail:  inform@dkrp.gov.ua

2) Міністерство інфраструктури України: проспект Перемоги,14, м. Київ, 01135; е-mail: miy@mtu.gov.ua, m.melnyk@mtu.gov.ua, lesyav@mtu.gov.ua

 





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/32394.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове