Міністерство інфраструктури України


Експериментальний проєкт із впровадження е-ТТН продовжено до 30 липня 2021 року, - Владислав Криклій

23 Грудня 2020, 14:57

Сьогодні, 23 грудня, на своєму засіданні Уряд схвалив зміни до розпорядження КМУ, які продовжують термін реалізації експериментального проєкту із впровадження електронної товарно-транспортної накладної (е-ТТН) для вантажних автоперевезень до 30 липня 2021 року.

Про це повідомив Міністр інфраструктури Владислав Криклій.

«Повна цифровізація та диджиталізація галузі залишається нашим основним пріоритетом. Цього року ми дали старт експериментальному проєкту із впровадження е-ТТН для вантажних автоперевезень із терміном реалізації до 31 грудня 2020-го. Але через пандемію та кризу експеримент не встиг пройти завершальні етапи. До реалізації цього проєкту в 4 кварталі 2020 долучилися кілька загальноукраїнських підприємств, які схвально його оцінили та висловили підтримку щодо участі в наступних етапах. Тому ми прийняли рішення продовжити терміни закінчення експерименту до 30 липня 2021 року з метою його повної реалізації», - пояснив очільник Міністерства.

Учасниками вищезазначеного проєкту є ТОВ «СОВТЕС», «ВЧАСНО СЕРВІС», «ДОКУМЕНТ.ОНЛАЙН», «ІНТЕКРЕСІ ДІЛЗ», «АТС», «СМАРТТЕНДЕР» та «ППЛ 33-35». Наразі вони укладають відповідні угоди про підключення з ГО «Інститут аналітики та адвокації».

Нагадаємо, 16 грудня, на своєму засіданні Уряд схвалив зміни до постанови КМУ, які продовжують строк реалізації експериментального проєкту з впровадження електронних бланків дозволів на міжнародні вантажні автоперевезення до 31 грудня 2021 року.

Оперативна інформація — на телеграм-каналі https://t.me/vladyslavkryklii.





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/32493.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове