Міністерство інфраструктури України


Заступник Міністра інфраструктури України Дмитро Живицький провів зустріч із Надзвичайним та Повноважним Послом Республіки Молдова в Україні Русланом Болбочаном

19 Лютого 2021, 14:02

Сьогодні, 19 лютого, у приміщенні Мінінфраструктури заступник Міністра інфраструктури України Дмитро Живицький провів зустріч із Надзвичайним та Повноважним Послом Республіки Молдова в Україні Русланом Болбочаном.

​Участь у заході також взяли представники Посольства Республіки Молдова в Україні, Мінінфраструктури та Укравтодору.

​Сторони обговорили питання щодо практичної реалізації домовленостей, викладених у Меморандумі щодо розвитку транспортно-транзитного потенціалу України та Республіки Молдова, підписаного під час офіційного візиту Президента Республіки Молдова Майї Санду в Україну 12 січня 2021 року.

​Дмитро Живицький відмітив важливість активізації двостороннього діалогу та посилення стратегічного партнерства між двома державами, зокрема у сфері розвитку транспортно-транзитного потенціалу.

​Сторони обговорили першочергові кроки, що необхідні для успішної реалізації проєкту будівництва мосту в районі населених пунктів Ямпіль та Косеуць, та домовились про проведення в березні цього року двосторонніх робочих консультацій з метою узгодження та вирішення супутніх питань з реалізації проєкту.





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/32627.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове