Міністерство інфраструктури України


Владислав Криклій і Президент ЄІБ Вернер Хойєр обговорили перспективи співпраці в інфраструктурі

2 Березня 2021, 14:00

Міністр інфраструктури України Владислав Криклій провів робочу зустріч із Президентом Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) Вернером Хойєром сьогодні, 2 березня.

Сторони обговорили результати співпраці за підсумками минулого року, а також перспективи впровадження поточних та інших потенційних інфраструктурних проєктів.

Владислав Криклій подякував європейській стороні за постійну підтримку та співпрацю у розвитку українського транспортного сектору та привітав укладення важливих угод з банком. Це проєкти «Міський громадський транспорт України ІІ», «Логістична мережа (Модернізація та цифровізація Укрпошти)», «Східна Україна: возз’єднання, відновлення та відродження (Проєкт 3В)» та нещодавнє підписання у Люксембурзі Гарантійної угоди з банком щодо реконструкції льотної зони №2 аеропорту «Бориспіль».

Сторони обговорили перспективи співпраці у впровадженні інтелектуальних транспортних систем (ITS) на транспорті, створенні розгалуженої мережі електричних зарядних станцій, а також у розвитку внутрішніх водних шляхів і модернізації судноплавних шлюзів на Дніпрі.

Оперативна інформація - на телеграм-каналі https://t.me/vladyslavkryklii.





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/32655.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове