Міністерство інфраструктури України


Повідомлення про оприлюднення проєкту наказу Міністерства інфраструктури України

«Про внесення змін до наказу Міністерства інфраструктури України від 17 серпня 2012 року № 521»
30 Березня 2021, 12:27

Проєкт наказу Міністерства інфраструктури України «Про внесення змін до наказу Міністерства інфраструктури України від 17 серпня 2012 року № 521» (далі – проєкт акта) розроблено за ініціативою Мінінфраструктури з метою забезпечення прозорості та відкритості процесів обліку та контролю за наявністю та дійсністю сертифікатів типу та сертифікатів відповідності колісних транспортних засобів, їх частин та обладнання.

Проєктом акта передбачено впровадження електронного реєстру сертифікатів типу та сертифікатів відповідності колісних транспортних засобів, їх частин та обладнання.

Розробником проєкту акта є Директорат цифрової інфраструктури на транспорті Мінінфраструктури.

Проєкт акта розміщено на офіційному сайті Міністерства інфраструктури України (www.mtu.gov.ua) у розділі «Регуляторна діяльність».

Зауваження та пропозиції до проєкту акта прохання надавати на адресу Директорату цифрової інфраструктури на транспорті, 01135, м. Київ, проспект Перемоги, 14; andriichuk@mtu.gov.ua.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування проєкту акта у письмовому та / або електронному вигляді.

 

Проєкт наказу Міністерства інфраструктури України «Про внесення змін до наказу Міністерства інфраструктури України від 17 серпня 2012 року № 521»

Зміни до Порядку затвердження конструкції транспортних засобів, їх частин та обладнання

Порядок ведення Державного реєстру сертифікатів відповідності транспортних засобів, виданих уповноваженими органами або органами із сертифікації, та реєстру виданих сертифікатів типу транспортних засобів та обладнання, що формується за повідомленнями уповноважених органів, і сертифікатів відповідності нових транспортних засобів, виданих виробником

Додаток 6 до Порядку затвердження конструкції транспортних засобів, їх частин та обладнання

Додаток 9 до Порядку затвердження конструкції транспортних засобів, їх частин та обладнання

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного пливу

Порівняльна таблиця





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/32714.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове