Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    20 Квітня 2021, 10:22
Версiя для друку


Повідомлення про оприлюднення проєкту наказу Міністерства інфраструктури України

«Про затвердження Порядку ведення, надання відомостей з реєстру аудиторів безпеки автомобільних доріг, включення до та виключення з реєстру аудиторів безпеки автомобільних доріг»
20 Квітня 2021, 10:22

Проєкт наказу Міністерства інфраструктури України «Про затвердження Порядку ведення, надання відомостей з реєстру аудиторів безпеки автомобільних доріг, включення до та виключення з реєстру аудиторів безпеки автомобільних доріг» (далі – проєкт наказу) розроблено з метою створення та забезпечення роботи реєстру аудиторів безпеки автомобільних доріг відповідно до вимог Закону України «Про автомобільні дороги».

Проєктом наказу встановлюється процедура накопичення, обробки, систематизації, зберігання, захисту і надання відомостей з реєстру аудиторів безпеки автомобільних доріг, включення до та виключення з реєстру аудиторів безпеки автомобільних доріг.

Розробник проекту наказу – Міністерство інфраструктури України.

Проект наказу оприлюднено на офіційному вебсайті Міністерства інфраструктури (www.mtu.gov.ua) у розділі «Діяльність → Регуляторна діяльність».

Зауваження та пропозиції до проєкту наказу від фізичних та юридичних осіб слід надсилати на адресу: Директорату дорожньої інфраструктури Мінінфраструктури, 01135, м. Київ, проспект Перемоги, 14; hryva@mtu.gov.ua, та на адресу Державної регуляторної служби України.

Зауваження та пропозиції до проекту від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань прийматимуться Міністерством інфраструктури України протягом місяця з дня оприлюднення.

 

Проєкт наказу Міністерства інфраструктури України «Про затвердження Порядку ведення, надання відомостей з реєстру аудиторів безпеки автомобільних доріг, включення до та виключення з реєстру аудиторів безпеки автомобільних доріг»

Порядок ведення, надання відомостей з реєстру аудиторів безпеки автомобільних доріг, включення до та виключення з реєстру аудиторів безпеки автомобільних доріг

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 5

Додаток 6

Додаток 7

Пояснювальна записка

Додаток до пояснювальної записки

Аналіз регуляторного впливу

Додаток 1 до аналізу регуляторного впливу

Додаток 2 до аналізу регуляторного впливу



ВСІ Оголошення