Міністерство інфраструктури України


Повідомлення про оприлюднення проєкту постанови Кабінету Міністрів України

«Про внесення змін до Технічного регламенту безпеки інфраструктури залізничного транспорту та до Технічного регламенту безпеки рухомого складу залізничного транспорту»
6 Травня 2021, 17:20

З метою  врегулювання проблемних питань, виявлених під час застосування Технічного регламенту безпеки інфраструктури залізничного транспорту, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11.07.2013 № 494, та до Технічного регламенту безпеки  рухомого складу залізничного транспорту, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30.12.2015 № 1194 Мінінфраструктури розроблено проєкт постанови Кабінету Міністрів  України «Про внесення змін до Технічного регламенту безпеки інфраструктури залізничного транспорту та до Технічного регламенту безпеки  рухомого складу залізничного транспорту» (далі – проєкт акта).

Основною підставою для розроблення проєкту акта є стаття 20 Закону України «Про технічні регламенти та оцінку відповідності» та підпункт 24 пункту 9 Плану заходів щодо реалізації Стратегії розвитку системи технічного регулювання на період до 2020 року, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 19 серпня 2015 р. № 844-р.

Розробник проєкту акта – Міністерство інфраструктури України.

Проєкт акта оприлюднено на офіційному сайті Міністерства інфраструктури www.mtu.gov.ua у розділі «Діяльність → Проєкти нормативно-правових актів».

Зауваження та пропозиції до проєкту акта можуть надсилатися зацікавленими юридичними та фізичними особами протягом 30 днів з дня оприлюднення до Директорату з безпеки на транспорті Міністерства інфраструктури України на адресу: пр. Перемоги, 14, м. Київ, 01135 або в електронному вигляді на електронну адресу: terletskaya@mtu.gov.ua

 

Проєкт постанови Кабінету Міністрів  України «Про внесення змін до Технічного регламенту безпеки інфраструктури залізничного транспорту та до Технічного регламенту безпеки  рухомого складу залізничного транспорту»

Зміни що вносяться до Технічного регламенту безпеки інфраструктури залізничного транспорту та Технічного регламенту  безпеки рухомого складу залізничного транспорту

Аналіз регуляторного впливу

Порівняльна таблиця





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/32789.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове