Для людей
з порушенням зору

    Новини RST    22 Червня 2021, 16:36
Версiя для друку


В Україні стартує серія зустрічей, присвячених жіночому лідерству

22 Червня 2021, 16:36

Reformers Hub спільно з Командою підтримки реформ Міністерства інфраструктури України запускають новий напрямок Reformers Hub - Women in Leadership Series!

Приєднуйтесь разом з нами у середу, 30 червня 2021 року, до першої розмови в рамках WLS з Оленою Кондратюк - Заступницею Голови Верховної Ради України, яка тривалий час активно сприяє розширенню прав і можливостей жінок. Олена Костянтинівна поділиться з нами своїми думками, викликами та уроками, засвоєними на її багатому шляху лідерства у державному секторі. А ще у нас буде багато часу для запитань та діалогу з Оленою Кондратюк стосовно важливих питань лідерства, кар’єри та професійного зростання.

Будемо раді бачити вас!

Реєстрація за посиланням: https://zoom.us/meeting/register/tJUoce-grT4uGtYinGV6uniKEr6VlFpHidcN

 

Про WLS

Women in Leadership Series - це серія відвертих розмов з впливовими жінками, які представляють державний сектор, бізнес та наукові кола України. Це можливість «зазирнути за куліси» їхніх успіхів та відверто поговорити про виклики, з якими стикаються жінки, які намагаються досягти позитивних змін у суспільстві.

WLS має на меті створення безпечного простору для жінок з державного сектору; простору, що дозволяє ділитися досвідом особистого та професійного розвитку та знайомитись з іншими жінками, що прагнуть змін.

Примітка: через пандемію Covid-19 зустрічі WLS проходять у змішаному форматі. Захід буде транслюватися в Zoom, будь-ласка, зареєструйтесь за посиланням, вказаним вище. Тільки обмежена кількість учасників зможе взяти участь у заході особисто (офлайн) – не більше 30 осіб. Особиста участь можлива тільки при умові отримання персонального запрошення у зв‘язку з необхідністю забезпечення правил соціального дистанціювання. Як тільки це буде можливо, WLS перейдутьповністю у офлайн-формат для надання можливості усім бажаючим отримати максимальну користь від зустрічей. Для того, щоб учасниці та учасники могли спілкуватися вільно та безпечно, на зустрічах WLS не ведеться аудіо- чи відео-запису, а також застосовується правило Chatham House.

Women in Leadership Series організовує для вас платформа Reformers Hub – ініціатива з обміну знаннями та досвідом в рамках програми «Українська Архітектура Реформ» (URA). Reformers Hub надає можливість навчатися разом із однодумцями з державного сектору, зміцнюючи спільноту професіоналів, відданих державній службі, обміну досвідом та особистісному зростанню. «Українська Архітектура Реформ» фінансується за рахунок Мультидонорського рахунку стабілізації та сталого розвитку в Україні (MDA), яким керує ЄБРР. Донорами MDA є Данія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Італія, Японія, Нідерланди, Норвегія, Польща, Швеція, Швейцарія, Великобританія, Сполучені Штати Америки та Європейський Союз в якості найбільшого донора.



ВСІ Новини RST