Міністерство інфраструктури України


Визначено переможця конкурсу на посаду директора ДП МА «Бориспіль»

1 Липня 2021, 09:03

За результатами відкритого конкурсу Наглядова рада ДП Міжнародний аеропорт «Бориспіль» визначила Олексія Дубревського переможцем конкурсу на посаду генерального директора.

Що відомо про нового очільника аеропорту?

Олексій Дубревський має 15-річний досвід роботи у сфері управління авіаінфраструктурою. Зокрема, у різні періоди він працював у таких компаніях як у LufthansaAG, КП «Міжнародний аеропорт Донецьк ім. С.С. Прокоф’єва», «Міжнародний аеропорт Рас-Ель-Хайма» (ОАЕ).

Останні 2 роки Олексій перебував на посаді директора КП «Міжнародний аеропорт Запоріжжя».

«Аеропорт Бориспіль — це 60% усього авіапотоку та основні міжнародні ворота України. Враховуючи його значення та потенціал, маємо дуже високі вимоги до нового керівництва аеропорту.

Серед першочергових завдань — це покращення сервісу таксі при аеропорті, розвиток безбар’єрності для маломобільних груп населення, створення умов для системного підвищення кваліфікації працівників.

Також наголошу, що ми маємо нарешті почати відповідальніше ставитись до розміщення реклами в аеропорту. Тут формується перше враження про нас як країну. І ми — це не лише онлайн-казино» — розповідає Олександр Кубраков, Міністр інфраструктури України.

«У сфері державних послуг Міжнародний аеропорт Бориспіль має стати еталоном наслідування для національних підприємств. Першочергово це стосується забезпечення комфорту та безпеки подорожуючих.

Також серед ключових пріоритетів — розширення мапи польотів і вихід на український ринок нових авіаперевізників» - коментує Володимир Жмак, Голова Наглядової Ради ДП МА "Бориспіль".





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/32917.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове