Для людей
з порушенням зору

    Новини RST    21 Липня 2021, 16:48
Версiя для друку


В рамках Women in Leadership Series відбудеться зустріч з Наталією Алюшиною

21 Липня 2021, 16:48

У четвер, 29 липня 2021 року, о 17:30 в рамках проєкту Women in Leadership Series – серії відвертих розмов з впливовими жінками державного сектору, бізнесу та наукової спільноти України, відбудеться зустріч із Наталією Алюшиною - Головою Національного агентства з питань державної служби України.

Наталія Алюшина поділиться особистим досвідом та розповість про виклики на шляху лідерства у державному секторі. Як завжди, у всіх учасниць буде багато часу, щоби поставити всі питання, які їх цікавлять.

Зустрічі у форматі відвертого діалогу стають традиційними і об’єднують жінок з державного сектору в безпечному та комфортному середовищі, що дозволяє їм ділитися досвідом особистого та професійного розвитку та знайомитись з іншими жінками, що прагнуть змін. А також, дають можливість зазирнути за лаштунки життя і кар’єри успішних жінок та відверто поговорити про те, які перепони доводиться долати на шляху досягнення позитивних змін у суспільстві.

Тільки обмежена кількість учасниць зможе взяти участь у заході особисто. Реєстрація на офлайн-захiд триває до 26 липня або до досягнення максимально можливої кількості учасниць в порядку реєстрації за посиланням: https://bit.ly/3wBBk4h

Учасниць, які не мають можливості приєднатися до нас офлайн, запрошуємо долучатися до онлайн-трансляції в Zoom: https://zoom.us/meeting/register/tJMldOihrT0rHdK2pSPQ9LIXkvBA_qTdW9AB

Приєднуйтеся, буде цікаво!

Про WLS

Women in Leadership Series - це серія відвертих розмов з впливовими жінками які представляють державний сектор, бізнес та наукові кола України.

Для того, щоб учасниці та учасники могли спілкуватися вільно та безпечно, на зустрічах WLS не ведеться аудіо- чи відео-запису, а також застосовується правило Chatham House.

Women in Leadership Series організовує для вас платформа Reformers Hub – ініціатива з обміну знаннями та досвідом в рамках програми «Українська Архітектура Реформ» (URA). Reformers Hub надає можливість навчатися разом із однодумцями з державного сектору, зміцнюючи спільноту професіоналів, відданих державній службі, обміну досвідом та особистісному зростанню. «Українська Архітектура Реформ» фінансується за рахунок Мультидонорського рахунку стабілізації та сталого розвитку в Україні (MDA), яким керує ЄБРР. Донорами MDA є Данія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Італія, Японія, Нідерланди, Норвегія, Польща, Швеція, Швейцарія, Великобританія, Сполучені Штати Америки та Європейський Союз в якості найбільшого донора.



ВСІ Новини RST