Для людей
з порушенням зору

    Новини    28 Липня 2021, 12:28
Версiя для друку


Укрзалізниця додала онлайн-табло ще 5 вокзалів до чат-бота

28 Липня 2021, 12:28

Укрзалізниця продовжує розвивати додаткові сервіси для зручності пасажирів та додає онлайн-табло вокзалів Одеси, Львова, Дніпра, Ковеля та Кривого Рогу до офіційного чат-бота. Ще низку вокзалів планується підключити до кінця року.

Це дозволить пасажирам прямо у Viber та Telegram подивитись весь розклад найближчих рейсів та підписатися на сповіщення про час та колію прибуття бажаного потяга. Для цього треба перейти в чат-бот (https://vb.me/ukr_railway або https://t.me/Ukrzaliznytsia_Tickets_Bot), обрати розділ «Онлайн-табло», вибрати місто та поїзд — усе інше бот зробить самостійно.

Нагадаємо, чат-бот Укрзалізниці дає можливість купувати квитки зручно та без комісій на поїзди Інтерсіті+. На додачу до цього Укрзалізниця у партнерстві з Visa запустила акцію: до кінця літа квитки на поїзди Інтерсіті+ при купівлі через чат-бот дешевші на 10% за рахунок повернення частини вартості квитка! З моменту запуску акції кешбеки отримали вже близько 100 пасажирів.

Зміни, що запроваджує Укрзалізниця в напрямку вдосконалення онлайн-сервісів, оцінюють і пасажири. Так, кількість людей, які перейшли до чат-бота Укрзалізниці у Viber та Telegram, у липні сягнула 150 тис. осіб.



ВСІ Новини