Для людей
з порушенням зору

    Новини    4 Листопада 2021, 19:15
Версiя для друку


Авіакомпанія Scandinavian Airlines виконала перший рейс зі Стокгольма в Київ

4 Листопада 2021, 19:15
Літак перевізника Airbus A320neo вперше здійснив посадку в Міжнародному аеропорту «Бориспіль».
 
«Ми дуже цінуємо співпрацю з Scandinavian Airlines і радіємо розвитку маршрутної мережі перевізника. Новий напрямок з'єднує Україну та столицю і найбільше місто Швеції.
 
Стокгольм став другим маршрутом SAS в Україні, до цього авіакомпанія успішно здійснювала рейси зі столиці Норвегії Осло до KBP. Бажаємо авіакомпанії подальшого розвитку та безпечних польотів», — повідомив генеральний директор аеропорту «Бориспіль» Олексій Дубревський.
 
◼ Частота та графік польотів
Наразі рейси здійснюватимуться щочетверга.
Зі Стокгольму (ARN) літак відлітатиме о 08:45 та прилітатиме до Міжнародного аеропорту «Бориспіль» (KBP) о 13:10.
 
У зворотному напрямку літак відлітатиме з «Борисполя» о 14:00 та прилітатиме в Стокгольм о 15:35.
 
◼ Контекст
В жовтні Україна та ЄС підписали Угоду про Спільний авіаційний простір, завдяки якій Україна зможе повноцінно увійти в єдиний авіапростір ЄС.
 
Також український ринок авіаперевезень з допомогою цієї Угоди відкриває для себе можливості для розширення географії та інтенсивності польотів, здешевлення вартості послуг та зростання конкурентоспроможності України на світовому авіаринку.
 
◼ Довідково
Scandinavian Airlines (Scandinavian Airlines System — SAS) — міжнародна авіакомпанія, основні авіахаби якої розміщені в Данії, Норвегії та Швеції. Авіапарк компанії нараховує 133 літаки. Перевізник виконує польоти в понад 30 країн світу.



ВСІ Новини