Міністерство інфраструктури України


Спільна заява заступників Міністрів інфраструктури України та Республіки Польща Мустафи-Масі Найєма та Рафала Вебера

16 Лютого 2022, 11:06

За результатами зустрічі 15 лютого 2022 року у м. Львові з питань міжнародних автомобільних перевезень

Сторонами узгоджено: 

1. До кінця серпня 2022 року здійснити додатковий обмін дозволами у кількості 20 000 тисяч транзитних дозволів для українських перевізників та 20 000 універсальних дозволів для польських перевізників.

2. Напрацювання спільного Плану дій, спрямованого на значне покращення ефективності перетину міжнародних автомобільних пунктів пропуску України та Республіки Польща. Відповідний план дій буде узгоджено з представниками митних, прикордонних та інших служб України та Республіки Польща не пізніше кінця лютого 2022 року.

3. Після реалізації погодженого спільного Плану дій, про який йде мова у п.2, у листопаді 2022 року буде видано для обох сторін додатково по 10 000 дозволів на здійснення міжнародних вантажних автомобільних перевезень.

Зустріч відбулася з метою реалізації другого пункту Спільної заяви  Міністрів інфраструктури України та Республіки Польща Олександра Кубракова та Анджея Адамчика 31 січня 2022 року  у присутності керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака та державного секретаря Канцелярії Президента Республіки Польща – керівника Бюро з міжнародної політики Якуба Кумоха.

СПІЛЬНА ЗАЯВА ЗАСТУПНИКІВ МІНІСТРІВ ІНФРАСТРУКТУРИ УКРАЇНИ ТА РЕСПУБЛІКИ ПОЛЬЩА МУСТАФИ-МАСІ НАЙЄМА ТА РАФАЛА ВЕБЕРА





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/33460.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове