Для людей
з порушенням зору

    Новини    23 Січня 2023, 10:02
Версiя для друку


Міністерство відновлення та Офіс Трансформації спільно працюватимуть над впровадженням ефективного менеджменту в містах

23 Січня 2023, 10:02
Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури та громадська організація Офіс Трансформації підписали меморандум про співпрацю.
 
Ключовий напрям спільної роботи полягає у трансформації системи публічного управління для організації ефективного відновлення та розвитку громад, територій та інфраструктури України.
 
 
Основні завдання визначені сторонами полягають у створенні умов для сталого розвитку міст, покращенні ефективності роботи чиновників в містах завдяки освітнім програмам та співпраці з міжнародними донорськими організаціями та фінансовими інституціями, розвитку агломерацій та побудові публічної системи керування містом, яка контролюється громадою.
 
«Участь громадських організацій безпосередньо в формуванні змін, їх впровадженні та контролі дозволяє суттєво підвищити ефективність реформ. Разом з Офісом Трансформації Максима Бахматова працюватимемо над тим, щоб відбудова міст стала якісним кроком вперед для самих міст і систем управління ними», – підкреслив Олександр Кубраков, Віце-прем’єр-міністр з відновлення України – Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури.
 
 
Сторони також домовились про співпрацю щодо створення в містах інфраструктури цивільної безпеки, адаптації об’єктів міст для маломобільних груп населення, забезпечення базових послуг та сервісів для громадян, забудови, водопровідної мережі міст, збереження об'єктів зодчества, а також впровадження екологічних стандартів у розвитку міст.
 
«Керування та розвиток міста – це не про політику, а про менеджмент та ефективність», – зазначив творець та лідер Офісу Трансформації Максим Бахматов.
 
Уся звітність про результати діяльності та перебіг роботи буде відкритою для громадян. Підписаний документ передбачає дворічний термін роботи (січень 2023 – січень 2025 років).
 
Партнерська робота Офісу Трансформації Максима Бахматова та Міністерства відновлення не передбачає витрат державного бюджету та грошей міністерства. Фінансування буде відбуватися завдяки міжнародній донорській допомозі.
 
Офіс Трансформації – це громадська організація, яка створює експертні урбаністичні проекти для покращення життя містян з 2019 року. Її творцем та лідером є Максим Бахматов.
 


ВСІ Новини