Для людей
з порушенням зору

    Обговорення    Проект наказу Міністерства інфраструктури


Щоб брати участь у громадському обговоренні проектів потрібно авторизуватися, через аккаунт у соціальній мережі «Facebook»

Проект наказу Міністерства інфраструктури

«Про деякі питання портових зборів і визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства інфраструктури України від 27.05.2013 № 316»

проект 

 

Про деякі питання портових зборів і визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства інфраструктури України від 27.05.2013 № 316

 

Відповідно до частини другої статті 22 та пункту 4 Прикінцевих положень Закону України «Про морські порти України»  н а к а з у ю:

 1. Затвердити такі, що додаються:

1) Методику розрахунку розмірів ставок портових зборів, які справляються у морських портах (далі – Методика);

2) Порядок справляння, обліку та використання коштів від портових зборів, крім використання коштів від адміністративного збору.

 2. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Міністерства інфраструктури України від 27.05.2013 № 316 «Про портові збори», зареєстрований у Міністерстві юстиції України 12.06.2013 за № 930/23462.

 3. Директорату морського та річкового транспорту забезпечити подання цього наказу в установленому законодавством порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

4. Відділу зовнішніх комунікацій забезпечити оприлюднення цього наказу на офіційному вебсайті Міністерства інфраструктури України.

5. Департаменту управління об’єктами державної власності та фінансово-господарської діяльності у тримісячний строк з дня набрання чинності цим наказом забезпечити проведення розрахунків та затвердження Міністерством інфраструктури України розмірів ставок портових зборів для кожного морського порту відповідно до Методики.

 6. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування, крім підпункту 2 пункту 1 та пункту 2, які набирають чинності одночасно із затвердженням розмірів ставок портових зборів, розрахованих відповідно до Методики.

 7. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

  

Міністр                                                                                 Владислав КРИКЛІЙ

 

Методика розрахунку розмірів ставок портових зборів, які справляються у морських портах 

Порядок справляння, обліку та використання коштів від портових зборів, крім використання коштів від адміністративного збору

Додаток 1 до Порядку

Додаток 2 до Порядку

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу

Повідомлення про оприлюднення

 


Обговорення

Кількість користувачів, що приймають участь в обговорюванні проекту:
2
Запропоновано редакцій / пропозицій:
2
Підтримка проекту: Так:0  Ні:0

Обговорення з 29 Вересня 2020р. по 29 Жовтня 2020р.

Правила громадського обговорення проектів нормативно-правових актів