Для людей
з порушенням зору

    Обговорення    Проєкт наказу Міністерства інфраструктури України


Щоб брати участь у громадському обговоренні проектів потрібно авторизуватися, через аккаунт у соціальній мережі «Facebook»

Проєкт наказу Міністерства інфраструктури України

Про внесення змін до Порядку видачі одноразових тимчасових дозволів на захід до річкових портів України суднам під прапорами держав, з якими не укладено міжнародних договорів про судноплавство на внутрішніх водних шляхах

Проєкт

Про внесення змін до Порядку видачі одноразових тимчасових дозволів на захід до річкових портів України суднам під прапорами держав, з якими не укладено міжнародних договорів про судноплавство на внутрішніх водних шляхах

 

Відповідно до Положення про Міністерство інфраструктури України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30 червня 2015 року № 460 (зі змінами), та Положення про Державну службу морського та річкового транспорту України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 06 вересня 2017 року № 1095 (зі змінами), н а к а з у ю:

 

1. Внести зміни до Порядку видачі одноразових тимчасових дозволів на захід до річкових портів України суднам під прапорами держав, з якими не укладено міжнародних договорів про судноплавство на внутрішніх водних шляхах, затвердженого наказом Міністерства інфраструктури України від 09.11.2012 № 665, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 28 листопада 2012 р. за № 1993/22305, виклавши його в новій редакції.

2. Директорату морського та річкового транспорту (Я. Ілясевич) забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому порядку.

3. Відділу зовнішніх комунікацій забезпечити розміщення цього наказу на офіційному вебсайті Міністерства інфраструктури України.

4. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Міністр                                                                                       Владислав КРИКЛІЙ

 

 

Порядок видачі одноразових тимчасових дозволів на захід до річкових портів України суднам під прапорами держав, з якими не укладено міжнародних договорів про судноплавство на внутрішніх водних шляхах

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Пояснювальна записка

Додаток до пояснювальної записки

Оголошення щодо обговорення проєкту наказу


Обговорення

Кількість користувачів, що приймають участь в обговорюванні проекту:
2
Запропоновано редакцій / пропозицій:
2
Підтримка проекту: Так:0  Ні:0

Обговорення з 20 Листопада 2020р. по 20 Грудня 2020р.

Правила громадського обговорення проектів нормативно-правових актів