Для людей
з порушенням зору

    Новини    13 Січня 2016, 15:16
Версiя для друку


Міністерство інфраструктури визначилось з керівником Херсонського порту

13 Січня 2016, 15:16

12 січня 2016 відбулось засідання постійно діючої комісії Міністерства інфраструктури України для проведення конкурсного відбору керівників 3 держпідприємств.

Комісія розглянула документи та конкурсні пропозиції учасників конкурсу на заміщення вакантної посади директора ДП «Херсонський морський торговельний порт». Заявки подало 5 кандидатів, і після розгляду документів на відповідність кваліфікаційним вимогам комісія допустила їх до захисту конкурсних пропозицій.

Після презентації найкращою була визнана конкурсна пропозиція Соколова Андрія Сергійовича. Після погодження кандидатури відповідно до процедури, переможця буде призначено на посаду на умовах контракту.

Крім цього, на засіданні заслуховувались конкурсі пропозиції кандидатів на очільників ДП водних шляхів «Укрводшлях» (4 учасники) та ДП «Орган з сертифікації автоматизованих та автоматичних систем управління та умов процесу перевезень на залізничному транспорті» (4 учасники).

Жодна з пропозицій учасників вищезазначених конкурсів не була визнана найкращою через те, що їх реалізація не забезпечує належну ефективність управління підприємством.



ВСІ Новини