Для людей
з порушенням зору

    Новини    29 Лютого 2016, 11:07
Версiя для друку


Україна продовжує забезпечувати безперешкодний рух транзиту

29 Лютого 2016, 11:07

Станом на ранок 29 лютого за повідомленням Оперативного штабу транзит вільно рухається територією України. Усі вантажівки, які в’їхали в нашу країну останніми днями, або вже виїхали за кордон, або рухаються нашою територією без перешкод.

У свою чергу українські перевізники повідомляють, що транзитні автомобілі з українською реєстрацією вільно пересувається територією РФ.

Нагадуємо, акції протесту, які тривають у декількох областях України, носять мирний характер в рамках чинного законодавства і не блокують рух транспортних засобів, оскільки такі дії можуть розцінюватися як кримінальні правопорушення. Ця інформація підтверджується повідомленнями Національної поліції та Служби Безпеки України, що виїжджали на місце.

Транзитний вантажний транспорт може замовляти супровід спеціалізованими автомобілями Національної поліції на пунктах пропуску державного кордону. Для цього при перетині пункту пропуску потрібно звернутись до митників чи прикордонників, які надають інформацію та допомагають замовити супровід Національної поліції України.

Отримати консультацію з питань транзиту можна в Оперативному штабі. Координатор Оперативного штабу від Міністерства інфраструктури Роман Хміль, тел. 096-804-3530. Також можна телефонувати на гарячу лінію Мінекономрозвитку цілодобово. Контактні телефони гарячої лінії Міністерства економічного розвитку та торгівлі України, що координує заходи з врегулювання проблемних питань транзитних перевезень до/з Російської Федерації: +38-044-200-4438 або +38-067-828-2034.



ВСІ Новини