Для людей
з порушенням зору

    Новини    17 Березня 2016, 15:31
Версiя для друку


Міністерство інфраструктури працює над розширенням ділового співробітництва з Нідерландами

17 Березня 2016, 15:31

17 березня заступник міністра інфраструктури – керівник апарату Володимир Омелян та заступник міністра інфраструктури Юрій Васьков взяли участь у робочій зустрічі з представниками бізнесових кіл Королівства Нідерландів. Захід відбувся в рамках візиту до України економічної місії, до складу якої входить близько 30 нідерландських компаній, що представляють галузі сільського господарства, продовольства, інфраструктури та логістики, на чолі з міністром зовнішньої торгівлі та співробітництва Ліліанне Плумен.

У своєму зверненні до бізнесу представники міністерства інфраструктури зупинились на стані реформування галузі та потенційно цікавих для голландських інвесторів проектах, а також розповіли про можливості розвитку бізнесу в Україні. Особливу увагу було приділено питанню реформування системи державних закупівель, яка з 1 квітня переводиться на електронні майданчики, що спростить доступ до співробітництва з державними компаніями та установами інфраструктурної сфери.

Також у вітальній промові Володимир Омелян запросив голландських бізнесменів до участі у процесі днопоглиблювальних робіт: «У поточному році ми очікуємо значне зростання експорту сільськогосподарської продукції, що поставляється переважно через українські порти. Це стимулює нарощувати потужності портів. Тому ми вітаємо співробітництво з днопоглиблювальними компаніями з Нідерландів, які зацікавлені вийти на український ринок та показати результат за європейськими цінами та якістю».



ВСІ Новини