Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    29 Березня 2016, 12:16
Версiя для друку


Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України

«Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 18 лютого 1997 р. № 176»
29 Березня 2016, 12:16

Мінінфраструктури розробило проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 18 лютого 1997 р. № 176» (далі – проект постанови) з метою зменшення часу від моменту ДТП до початку надання медичної допомоги, запобігання актам незаконного втручання, організації ведення автоматизованого обліку та статистики порушень перевізниками вимог законодавства.

Реалізація цієї постанови дозволить підвищити рівень безпеки перевезень автомобільним транспортом, як безпеки руху (safety), так і транспортної безпеки (security), зменшити тяжкість наслідків від ДТП, кількість загиблих та травмованих у них осіб, ступень тяжкості отриманих травм.

Проект акта розміщений на сайті Мінінфраструктури (www.mtu.gov.ua) у розділі «Діяльність» - «Регуляторна діяльність».

Згідно з частиною першою статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження і пропозиції до проекту постанови просимо направляти до Мінінфраструктури на поштову адресу: 01135 м. Київ, пр-т. Перемоги, 14, або на електронну адресу: pam@mtu.gov.ua, а також спеціально уповноваженому органу виконавчої влади з питань державної регуляторної політики – Державній регуляторній службі України: 01011 м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11.

Зауваження і пропозиції від фізичних, юридичних осіб та їх об'єднань приймаються у письмовому та/або електронному вигляді протягом 30 календарних днів з дня оприлюднення проекту постанови.

 

 



ВСІ Оголошення