Для людей
з порушенням зору

    Новини    8 Квітня 2016, 11:24
Версiя для друку


Наглядова рада ПАТ «Укрзалізниця» затвердила контракти членів правління компанії

8 Квітня 2016, 11:24

8 квітня 2016 року в Міністерстві інфраструктури відбулося перше засідання наглядової ради ПАТ «Укрзалізниця». За результатами одностайного голосування її членів було прийнято рішення обрати головою наглядової ради заступника Міністра інфраструктури – керівника апарату Володимира Омеляна.

У другому питанні порядку денного розглянули умови контрактів, що укладатимуться з членами правління ПАТ «УЗ». Наглядова рада затвердила встановити 6-місячний термін дії першого контракту, протягом якого членам правління товариства не виплачуватимуться доплати, надбавки, премії, заохочувальні виплати за результатами роботи. Зазначені виплати можуть бути передбачені лише у разі продовження строку дії контракту.

«Для кожного з членів правління будуть визначені ключові показники ефективності (КРІs). Якщо за результатами роботи у ці півроку показники будуть виконуватися, то контракт буде подовжений на наступні 2,5 роки і почнеться нарахування бонусів», - прокоментував Володимир Омелян.

Він також додав: «Ми встановлюємо ринковий рівень зарплат для керівництва та вимагаємо повної прозорості закупівель, суттєвого підвищення ефективності, персональної відповідальності і наведення порядку в компанії. Якщо протягом 1-3 місяців це не почне відбуватися, відбудуться зміни у керівному складі».

На завершення учасники прийняли рішення визначитись з кандидатурою корпоративного секретаря наглядової ради до наступного засідання.

Нагадаємо, склад наглядової ради ПАТ «УЗ» затверджено розпорядженням Кабінету Міністрів України від 25 листопада 2015 р. № 1239-р зі змінами. До неї увійшли:

Гвоздєв Юрій Валерійович – директор департаменту державної власності Мінінфраструктури

Ковалів Юлія Ігорівна – перший заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі

Міськів Юрій Володимирович – директор департаменту фінансів промисловості Міністерства фінансів

Омелян Володимир Володимирович – заступник Міністра інфраструктури - керівник апарату

Паракуда Олег Васильович – перший заступник Міністра Кабінету Міністрів України

Парфененко Дмитро Миколайович – перший заступник Голови Фонду державного майна

Снітко Микола Петрович – заступник Міністра інфраструктури



ВСІ Новини