Для людей
з порушенням зору

    Новини    4 Липня 2016, 10:09
Версiя для друку


Укрзалізниця має ввести заборону на використання пасажирських вагонів, які мають технічні несправності, - Володимир Омелян

4 Липня 2016, 10:09

Укрзалізниця має ввести заборону на використання пасажирських вагонів, які мають технічні несправності. Про це заявив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян під час наради із керівництвом УЗ, яка відбулась в понеділок, 4 липня 2016 року.

За словами міністра, на його адресу, а також на адресу міністерства, надходить багато скарг, зокрема, щодо несправності кондиціонерів у пасажирських потягах. «В Україні триває відпускний сезон, люди сім'ями ідуть на відпочинок. Укрзалізниця має забезпечити безпеку та комфорт пасажирам. Я розумію, що не можна кардинально виправити ситуацію швидко, але вагони, в яких не працює система кондиціонування, не можуть виходити на маршрут, особливо коли температура повітря сягає 30 градусів і вище. Це - питання здоров'я і безпеки наших громадян»,- підкреслив Міністр.

Також Володимир Омелян додав, що покращення рівня пасажирських перевезень - ключове завдання, яке він поставив перед новим керівництвом УЗ.



ВСІ Новини