Для людей
з порушенням зору

    Новини    4 Липня 2016, 15:25
Версiя для друку


Володимир Омелян представив голову правління Укрпошти Ігоря Смілянського колективу

4 Липня 2016, 15:25

Сьогодні, 4 липня 2016 року, Міністр інфраструктури України Володимир Омелян представив колективу Укрпошти новопризначеного голову правління Ігоря Смілянського.

«Маю честь офіційно представити колективу Ігоря Смілянського, який наказом Міністерства 1 липня приступив до виконання обов’язків. Це людина, яка має надзвичайно великий досвід в Україні, має величезний досвід роботи за кордоном. Я сподіваюся, що цей досвід, здобутий ним, буде абсолютно ефективно і швидко використаний», - зазначив Володимир Омелян.

Міністр наголосив, що сьогодні перед Укрпоштою стоять серйозні виклики.

«Ми маємо показати нову якість послуг, нове обличчя і нову внутрішню ефективність. Це має бути здорова система для запуску абсолютно іншого підходу до клієнтів для відновлення позицій Укрпошти на українському ринку. Питання номер один – це корпоратизація, вихід Укрпошти з ситуації, в якій вона знаходиться: низькі зарплати, недосконале матеріальне забезпечення, проблеми процедур», - наголосив Володимир Омелян.

Ключовим завданням, за словами Міністра, має стати збереження робочих місць: «Це великий колектив – 80 тисяч людей. Ми розуміємо, що оптимізація не може відбуватися за рахунок скорочення кількості робочих місць, мова йде лише про покращення ефективності самої праці».

Крім того, на думку Володимира Омеляна, призначення нових людей з достойною заробітною платнею має стати важливим кроком у знищенні корупційної складової в роботі держпідприємств.

«Нещодавно я ознайомився з інформацією правоохоронних органів по Укрзалізниці. Окремі з керівників отримували нелегально порядку 15 мільйонів доларів на місяць. Тому, яку б зарплатню ми не ставили топ-менеджменту державних компаній, це буде в десятки, якщо не сотні разів менше від нелегальних прибутків. Призначаючи достойну зарплатню якісним людям ми хочемо докорінно змінити ситуацію. І одна із задач Ігоря Смілянського – вистояти перед спокусою одномоментного або систематичного нелегального збагачення», - зауважив Володимир Омелян.

Сам Ігор Смілянський у своєму вітальному слові наголосив на тому, що перш за все, фокусуватиметься на покращенні якості послуг, які надає Укрпошта.

«Будуть деякі приємні речі, будуть деякі складні. Проте перше, чого я хочу – це навчити Укрпошту усміхатись людям. Клієнти повинні отримувати задоволення від співпраці з колективом та організацією. Ми будемо фокусуватися на простих, зрозумілих всім речах: на знищенні черг, на підвищенні рівня сервісу, на введенні базових, зрозумілих всім послуг, якими буде користуватись більшість населення України», - запевнив новопризначений голова правління Укрпошти.



ВСІ Новини