Для людей
з порушенням зору

    Новини    4 Липня 2016, 15:46
Версiя для друку


Україна запровадить дзеркальні санкції наступного ж дня після реального впровадження додаткових обмежень на транзит з боку Російської Федерації, - Володимир Омелян

4 Липня 2016, 15:46

Україна запровадить дзеркальні санкції наступного ж дня після реального впровадження додаткових обмежень на транзит з боку Російської Федерації. Про це заявив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян, коментуючи Указ Президента РФ, яким запроваджуються додаткові обмеження щодо транзиту українських товарів через територію Росії.

«Уряд України готовий до такого розвитку подій. Ми вже пережили першу хвилю, яка була на початку цього року. Цього разу росіяни намагаються посилити ці заходи. Ми, звичайно, опублікуємо свій план дій як тільки зрозуміємо, що це не просто пусті загрози, а реально діючий Указ. Тоді ми вживатимемо необхідних дій у відповідь. І з нашого боку рішення буде запроваджено вже наступної доби. Наразі  це лише документ, без жодних роз’яснень», - повідомив Володимир Омелян.

За словами Міністра наразі Указ є незрозумілим навіть для російських чиновників: «Ми наразі бачимо тільки Указ Президента Російської Федерації, який був опублікований неочікувано, навіть для самих російських чиновників. Це свідчить про рівень підготовки прийняття рішень в цій країні. І безперечно, він несе виключно шкоду, першою чергою, для Кремля. Це ще раз підтверджує відсутність будь якого змісту та логіки в діях керівництва цієї держави».



ВСІ Новини