Для людей
з порушенням зору

    Новини    7 Липня 2016, 14:25
Версiя для друку


Робота з запуску реформування залізничної галуз має бути відновлена негайно, - Євген Кравцов

7 Липня 2016, 14:25

«Правлінню «Укрзалізниці» створено всі умови для ефективної роботи, - заявив перший заступник міністра інфраструктури Євген Кравцов під час робочої наради з керівництвом підприємства. – Наразі перед усіма стоїть завдання якомога швидше визначити відповідальних за всі стратегічні напрямки та надати Наглядовій раді і громадськості дорожню карту реформування залізниці».

«Немає часу на «розкачку». Робота з запуску реформування залізничної галуз має бути відновлена негайно. Правління призначене, воно має показати ефективну роботу вже в найближчій перспективі», - заявив Є.Кравцов.

«В правлінні «Укзалізниці» дотримано баланс іноземних та українських фахівців, професійний залізничників та ефективних менеджерів, - додав заступник міністра. – Правління розширене не за політичним чи будь-яким ще непрозорим принципом, а виключно з врахуванням управлінських досягнень кожного менеджера. Це велика відповідальність, тому Наглядова рада буде слідкувати не тільки за якістю рішень, але й за швидкістю змін на залізниці. Більше не має бути ситуації, коли немає кворуму чи виникають інші бюрократичні перешкоди. Якщо не буде результатів, член правління, який «завалює» роботу по своєму напрямку, буде відправлений у відставку».

Нагадаємо, 6 липня, на своєму засіданні Кабінет Міністрів України вніс зміни до складу Наглядової ради ПАТ «Укрзалізниця». Так, з її складу виведено Юрія Гвоздєва, Юрія Міськіва, Володимира Омеляна, Олега Паракуду, Дмитра Парфененка, Миколу Снітка  та Юлію Ковалів . До складу Наглядової ради ПАТ «Укрзалізниці» рішенням Уряду введено Ігоря Білоуса, Надію Казначеєву, Миколу Карплюка, Евгена Кравцова, Сергія Марченка, Дмитра Роменського, Олену Дяченко.

Також Уряд на сьогоднішньому засіданні розширив кількісний склад правління ПАТ «Укрзалізниця» до 9 осіб. До складу правління введено трьох нових членів:  Олександра Скрипінського - в.о. директора з стратегічного розвитку і корпоративного управління ПАТ «Укрзалізниця», Андрія Галущака - заступник начальника з реформування регіональної філії «Львівська залізниця» та Іренеуш Василевськи – раніше працював у PKP Cargo SA.

Зміни набувають чинності з моменту офіційної публікації.



ВСІ Новини