Для людей
з порушенням зору

    Новини    19 Липня 2016, 11:30
Версiя для друку


Зарубіжні компанії готові приходити в Україну та будувати якісні дороги, зареєструвавшись, сплачуючи податки і наймаючи українських працівників, - Володимир Омелян

19 Липня 2016, 11:30

Міністерство інфраструктури України має звернення азербайджанських компаній, турецьких, італійських, німецьких, інших держав світу, котрі готові приходити в Україну та будувати якісні дороги. Про це 18 липня 2016 року в ефірі 5 каналу заявив Міністр інфраструктури Володимир Омелян.

«Коли іноземні компанії побачили, що Уряд України не говорить деклараціями, а справді виділив кошти на ремонт та приведення українських доріг до належного стану, вони почали все більше виявляти активність. У нас є звернення азербайджанських компаній, турецьких, італійських, німецьких, інших держав світу. Вони готові приходити в Україну та будувати якісні дороги, до того ж, не просто приїхавши з-за кордону, а зареєструвавшись в Україні, сплачуючи податки в Україні, наймаючи українських працівників. Зберегти цей тренд ми зможемо лише маючи Дорожній фонд, завдяки чому компанії побачать, що це системне вкладення грошей, а не одноразова акція. Я сподіваюся, що про системну роботу ми зможемо говорити наступного року», - наголосив Володимир Омелян.



ВСІ Новини