Для людей
з порушенням зору

    Новини    27 Липня 2016, 17:10
Версiя для друку


Юрій Лавренюк: Всі автостанції міста Києва будуть переведені в легальну площину

27 Липня 2016, 17:10

   Міністерство інфраструктури України спільно з КМДА, «Укртрансбезпекою» та Національною поліцією посилить контроль за діяльність автомобільних перевізників та виведе всі автостанції на законну площину функціонування.

   Про це сьогодні, 27 липня, заявив заступник Міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк. За його словами, всі автостанції м. Києва найближчим часом пройдуть атестації, а так звані «нелегальні» перевізники будуть викорінені зі сфери пасажирських перевезень.

   «МІУ разом із відповідальними департаментами КМДА, «Укртрансбезпекою» та Національною поліцією створять спеціальні комісії для систематичного контролю скупчень посадки та висадки пасажирів з місць, які не погоджені з КМДА та на яких не відкрито автостанції, задля того, щоб сфера пасажирських перевезень функціонувала лише в законному руслі», - повідомив Юрій Лавренюк.

   «Тільки після легалізації всіх пунктів відправлення пасажирів, Міністерство інфраструктури України разом із уповноваженими органами у сфері пасажирських перевезень зможе здійснювати дієвий контроль за діяльністю всіх пасажирських перевізників», - зауважив заступник міністра.

   В свою чергу, він додав, що «Укртрансбезпека» повинна взяти до відома роз’яснення Мінінфраструктури  щодо спрощеної процедури відкриття автостанцій, для лібералізації ринку автотранспортних послуг на всіх рівнях сполучень.

   «Після легалізації всіх ключових місць автостанцій будуть проведенні системні рейди по нелегальним перевізникам, які уникатимуть сплати податків, отримання ліцензій та систематичних проведень технічних перевірок транспортних засобів», - повідомив Юрій Лавренюк.

   Він твердо заявив, що таким «нелегалам» не уникнути жорстких заходів впливу.

   «Тільки таким чином МІУ із спільними зусиллями відповідальних департаментів КМДА, «Укртрансбезпекою» та Національною поліцією виведе «нелегальних» перевізників на чисту воду та створить прозорість на ринку пасажирських перевезень», - заявив заступник Міністра.



ВСІ Новини