Для людей
з порушенням зору

    Новини    2 Серпня 2016, 10:51
Версiя для друку


Антикорупційний аудит не омине «Укравтодор» та ДАК «Автомобільні дороги України», - Юрій Лавренюк

2 Серпня 2016, 10:51

Міністерство інфраструктури України, дотримуючись нової політики запобігання та виявлення корупції, проведе антикорупційну ревізію в Державному агентстві автомобільних доріг України та ДАК «Автомобільні дороги України», де нещодавно було змінено керівний склад.

Про це повідомив заступник Міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк, у своєму інтерв’ю для «ЦТС».

«Ми маємо підозри в системних зловживаннях під час відчуження та реалізації нерухомого майна ДАК «Автомобільні дороги України», з моменту початку ліквідаційного процесу компанії», - зазначив він та розповів про те, що за весь час роботи ліквідаційної комісії у напрямку реструктуризації та погашення кредитних зобов’язань Державної автомобільної компанії «Автомобільні дороги України», не проводилось жодної роботи щодо цих питань, а кредитні зобов’язання все більше зростали.

«По всіх цих фактах буде проведена детальна перевірка, результат якої не пройде безслідно», - твердо повідомив заступник Міністра інфраструктури.

Юрій Лавренюк додав, що велику увагу також буде приділено викоріненню конфлікту інтересів, який має непоодинокі випадки в підвідомчих організаціях МІУ та залишається невирішеною проблемою багатьох років.

Антикорупційний аудит, який пройде у ДАК «Автомобільні дороги України» та «Укравтодорі» буде контролюватися як зі сторони керівництва відомства, так і правоохоронними органами.



ВСІ Новини