Для людей
з порушенням зору

    Новини    3 Серпня 2016, 11:28
Версiя для друку


У Міністерстві інфраструктури України буде створено 2 відділи по запобіганню корупції, - Юрій Лавренюк

3 Серпня 2016, 11:28

В Міністерстві інфраструктури України найближчим часом буде створено 2 відділи з питань запобігання та боротьби з корупцією: відділ запобігання корупції і проведення перевірок та сектор фінансового моніторингу, оскільки МІУ є суб’єктом його проведення.

Про це повідомив заступник Міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк в ефірі «Громадського» у вівторок, 2 серпня 2016 року.

Відділи по запобіганню корупції, проведення службових розслідувань та фінансового моніторингу будуть нараховувати 14 спеціалістів, які пройдуть курси підвищення кваліфікації та будуть фахово підготовлені, і в повному обсязі виконуватимуть свої обов’язки.

«Я наполягаю на тому, щоб ці люди були ззовні. Це мають бути незаангажовані фахівці, які знатимуть свою роботу, а я їм, в свою чергу, даватиму повний карт – бланш в межах виконання їхньої компетенції», - зауважив Юрій Лавренюк.

«Відділи по запобіганню корупції МІУ матимуть повну взаємодію з Національною поліцією, Генеральною прокуратурою, Національним антикорупційним бюро України та Службою безпеки України», - повідомив заступник Міністра інфраструктури.

 



ВСІ Новини