Для людей
з порушенням зору

    Новини    17 Серпня 2016, 13:12
Версiя для друку


За кілька днів мають бути розпочаті роботи з відновлення траси Н-11,- Володимир Омелян

17 Серпня 2016, 13:12

17 серпня 2016 року Міністр інфраструктури України Володимир Омелян перебуває з робочою поїздкою в Миколаївській області. За його словами, основна мета поїзки – проконтролювати, що відбувається з дорогами Миколаївщини, в якому вони стані і з’ясувати причини того, чому миколаївська область стала аутсайдером з кількості проведених ремонтних робіт.

«Було змінено керівництво облавтодору, яке саботувало проведення ремонтних робіт. Вчора було акцептовано тендер на відновлення найбільш проблемної дороги Н 11 Дніпро – Кривий Ріг -  Миколаїв. Вже з наступного тижня компанія-переможець має розпочати ремонтні роботи. Наступного року ми маємо сконцентрувати свою увагу на відновленні мостів, які перебувають в аварійному стані. Миколаївщина – один з ключовмих транспортних вузлів України, який має як національне, так і міжнародне значення, тому Миколаївщина повинна отримати як кращу залізничну інфраструктуру, так і кращі автошляхи», - заявив Володимир Омелян.

Також він наголосив, що ключове завдання Міністерства - створення Дорожнього Фонду, проведення дорожньої реформи в контексті децентралізації Укравтодору , посилення вагового контролю на автошляхах та запровадження системи контролю якості будівництва і ремонту доріг.

Міністр інфраструктури також проінспектував дорогу Т-15-08, де заплановано проведення ямкового ремонту, та проінспектував роботу габаритно-вагового комплексу: «Сьогодні в Миколаївській області працює два пересувних ГВК, з наступного року їх кількість має збільшитися. Під час наради з представниками місцевої влади  ми обговоримо встановлення стаціонариних вагових комплексів, як на в’їзді в місто Миколаїв, так і в самій області». Також міністр наголосив, що основною темою наради з керівництвом миколаївського облавтодору буде відновлення траси Н 11: «Це – ключова тема. Ситуацію з дорогами в миколаївській області необхідно покращувати швидко і ефективно. Я вимагатиму цього від облавтодору».

 

 



ВСІ Новини