Для людей
з порушенням зору

    Новини    18 Серпня 2016, 17:57
Версiя для друку


Інформація щодо процесу лібералізації та дерегуляції ринку міжобласних, міжміських та приміських автобусних перевезень

18 Серпня 2016, 17:57

Хочемо поінформувати, що на сьогодні Мінінфранструктури проведено усі заплановані консультації з учасниками ринку, а саме: представниками перевізників та автостанцій, експертами та громадськими організаціями. З впевненістю хочемо сказати, що діалог був конструктивним. Так, інколи лунала критика і навіть було чути песимістичні настрої, але найголовнішим є те, що нам вдалося вислухати думки усіх учасників ринку та побачити готовність перевізників виходити в легальне поле та конкурувати.

На основі пропозицій учасників консультацій нами підготовлено проект щодо внесення змін до нормативно-правових актів з яким ви можете ознайомитись за посиланням. До 26.08.2016 року усі учасники консультаційного процесу мають можливість залишити свої коментарі щодо запропонованих змін. Далі, в першій половині вересня Мінінфраструктури презентує фінальну концепцію лібералізації та дерегуляції ринку регулярних міжобласних, міжміських та приміських автобусних перевезень. Наступним етапом буде практична імплементація наших спільних напрацювань - внесення змін до існуючих нормативно-правових актів, їх погодження та прийняття з подальшою практичною реалізацією концепції уже в першій половині 2017 року. 

 

Проект зміни до існуючих нормативно-правових актів в рамках лібералізації та дерегуляції ринку міжобласних, міжміських та приміських регулярних автобусних перевезень



ВСІ Новини