Для людей
з порушенням зору

    Новини    19 Серпня 2016, 13:16
Версiя для друку


Міністерство інфраструктури буде підтримувати всі кроки, спрямовані на розвиток регіональних аеропортів, - Володимир Омелян

19 Серпня 2016, 13:16

У рамках робочої поїздки до Чернівецької області Міністр інфраструктури України Володимир Омелян разом із Головою фракції політичної партії «Народний фронт» у Верховній Раді України Максимом Бурбаком ознайомилися з ходом реконструкції КП «Міжнародний аеропорт Чернівці».

«Вірю, що Уряд підтримає ініціативу Міністерства інфраструктури щодо створення Агентства інфраструктурних проектів, і ми його створимо вже восени. Перші заходи, яких буде вжито: відновлення злітно-посадочних смуг в низці аеропортів України, до цього переіку входить і аеропорт в Чернівцях. Також в рамках Стратегії розвитку аеропортів, ми чекаємо на ініціативу керівництва чернівецького литовища щодо стосовно того, які авіакомпанії будуть літати, по яких напрямках і на яких умовах. Це – рішення керівника аеропорту. Міністерство інфраструктури буде підтримувати всі кроки, спрямовані на розвиток регіональних аеропортів», - наголосив Міністр інфраструкутри України.

За словами Володимира Омеляна, наразі в Україні діє до 20 аеропортів: «Цього року відновили свою роботу кілька регіональних аеропортів. Це – важливий і хороший сигнал. Я вірю в те, що ми поступово, крок за кроком, зможемо відновити повноцінне авіасполучення між містами України, а також встановити чималу кількість міжнародних рейсів з регіональних аеропортів».



ВСІ Новини