Для людей
з порушенням зору

    Новини    5 Вересня 2016, 15:16
Версiя для друку


Державна служба України з безпеки на транспорті отримає 4 нові габаритно-вагові комплекси, - Юрій Лавренюк

5 Вересня 2016, 15:16

   Сьогодні, 5 вересня, заступник Міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк взяв участь у великій міжнародній конференції, яка проходить під патронатом ECR у Кракові. Цей захід присвячений ролі польської Інспекції Дорожнього Транспорту на міжнародній арені, а також темі «Вимірювання ваги дорожніх засобів в аспекті впровадження в Польщі системи вимірювання мас і сил тиску дорожніх засобів в русі».

   Юрій Лавренюк повідомив про те, що задля підвищення ефективності виконання завдань, які покладені на «Укртрансбезпеку» та зміну формату роботи самої служби, на сьогоднішній день, відбувається її повне реформування. Заступник Міністра інфраструктури акцентував увагу на тому, що реформа «Укртрансбезпеки» буде завершуватись з урахуванням міжнародного досвіду.  «Ми будемо завершувати реформування нашої ДСБТ, враховуючи досвід країн – учасників ECR», - додав він.

   Юрій Лавренюк зазначив, що окрім проекту Twinning вже найближчим часом Державна служба України з безпеки на транспорті отримає 4 нові габаритно-вагові комплекси надані польською стороною у якості технічної допомоги.

   Заступник Міністра інфраструктури України висловив свої позитивні враження щодо конференції та повідомив про те, що захід проходить на високому рівні. «Конференція відбувається під головуванням Міністра Інфраструктури та будівництва Польщі Анджея Адамчика, його заступника Джерсі Шміт, керівника секретаріату Кабміну Польщі та за участі керівництва Інспекцій безпеки на транспорті Польщі, Литви, Німеччини, Франції, Бельгії та інших країн Європи», - розповів Юрій Лавренюк та виразив свою вдячність європейським колегам за допомогу та підтримку.



ВСІ Новини