Для людей
з порушенням зору

    Новини    23 Вересня 2016, 16:36
Версiя для друку


Україна та Нідерланди домовились про активізацію співпраці в сфері розвитку внутрішніх водних шляхів та портової інфраструктури, - Володимир Омелян

23 Вересня 2016, 16:36

Україна та Нідерланди домовились про активізацію співпраці в сфері розвитку внутрішніх водних шляхів та портової інфраструктури, - про це  заявив Міністр інфраструктури Володимир Омелян за результатами зустрічі з Надзвичайним та Повноважним Послом Королівства Нідерландів в Україні Кейсом Кломпенхаувером, яка відбулась 23 вересня 2016 року в Києві.

Україна та Нідерланди домовилися започаткувати «Ініціативу розвитку Дніпра», яка включатиме спільну роботу над розвитком внутрішніх водних шляхів в Україні. Досягнуто попередні домовленості щодо організації  візиту представників державних органів України, відповідальних за сферу водної інфраструктури, до Нідерландів з метою ознайомлення з досвідом управління внутрішніми водними шляхами. Окрему увагу було приділено обговоренню проблем модернізації шлюзів та розробки операційної стратегії реформи внутрішніх водних шляхів.

Сторони також обговорили питання  державно-приватного партнерства  у галузі інфраструктури. Нідерландська сторона готова надати експертів з питань державно-приватного партнерства для роботи Офісу державно-приватного партнерства при Міністерстві. 

Міністр інфраструктури Володимир Омелян також запросив нідерландські компанії до участі в розвитку інфраструктури портів України.



ВСІ Новини