Для людей
з порушенням зору

    Новини    9 Листопада 2016, 17:56
Версiя для друку


Міністерство інфраструктури має носити назву Міністерства транспорту і цифрової інфраструктури, - Володимир Омелян

9 Листопада 2016, 17:56

Сьогодні у Кабінеті Міністрів України відбувся брифінг, під час якого було оголошено про старт другого циклу Національного конкурсу ІТ-проектів EGAP CHALLENGE, метою якого є запровадження нових інструментів електронної демократії, що допоможуть громадянам отримувати нові якісні сервіси, ефективно взаємодіяти та безпосередньо впливати на владу, а владі – досягти нового рівня прозорості та ефективності.

В брифінгу взяв участь Міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

«Міністерство інфраструктури поступово впроваджує ті електронні сервіси, які є звичними та дієвими у багатьох країнах світу. Ми дивимося в майбутнє, і ті речі, які ми пропонуємо сьогодні, зроблять Україну успішною. На моє глибоке переконання, Міністерство інфраструктури має носити назву Міністерства транспорту і цифрової інфраструктури. Запровадження IT-сервісів сприяє прозорості, зрозумілості, послідовності, а головне –  знищенню корупції в українській владі», - наголосив Володимир Омелян.

«За останній рік роботи ми відкрили величезний масив даних, який був завжди прихований, який був предметом торгу, маніпуляцій чи зловживань. Сьогодні Укрзалізниця, Укрпошта, Укравтодор, Міністерство інфраструктури в онлайн доступі щосекунди надають дані, якими можна скористатися як бізнесу, громадянам, так і перевіряючим органам. Саме тому ми вітаємо цей конкурс, ми вважаємо його вкрай важливим для того, щоб ми отримали найкращі ІТ-рішення в сфері інфраструктури, щоб ми могли спрогнозувати і змоделювати майбутнє. Ми зробимо чудову сучасну модерну Україну», - додав Міністр інфраструктури України.



ВСІ Новини