Для людей
з порушенням зору

    Новини    30 Листопада 2016, 14:02
Версiя для друку


Підвищення тарифів на Укрзалізниці має відбутися тільки після впровадження реформ і зміни якості сервісу, - Володимир Омелян

30 Листопада 2016, 14:02

Ініціатива Укрзалізниці щодо підвищення тарифів з 2017 року перебуває на розгляді в Міністерстві інфраструктури. Про це 30 листопада 2016 року заявив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

«Зараз пропозицією Укрзалізниці дійсно є підвищення тарифів, відповідний фінансовий план-проект на 2017 рік переданий до Міністерства інфраструктури. Позиція Міністерства дуже проста - будь-яке підвищення тарифів повинно бути обґрунтованим і здійснюватися тільки після того, як Укрзалізниця покаже ефективність антикорупційних заходів, втілення реформ, пояснить структуру тарифів», - повідомив Володимир Омелян.

Окремо Міністр відмітив питання тарифів на пасажирські перевезення: «У контексті пасажирських перевезень теж питання дуже чутливе. І тут не може бути прямої відповіді, мовляв, у нас такий фінансовий стан, і тому ми підвищуємо тарифи. Я хочу, щоб українська монополія надавала якісний продукт, і за це отримувала більше грошей, а не просто піднімала тарифи».



ВСІ Новини